Her er hvad den største skakspiller nogensinde tænker på Bitcoin

Ved utallige lejligheder har mange mennesker uden for cryptocurrency-samfundet sat ord på Bitcoin . Nogle er investorer, der måske har været i den anden ende af traditionel finans, men ved færre lejligheder, en verdensberømt skakspiller siger ikke bare et eller to ord om cryptocurrencies, han sætter sig ned og taler omfattende om vigtigheden af ​​at krydse cryptocurrencies med menneskerettigheder og frihed, som cryptocururrency giver mennesker over hele verden, som efter hans mening langt opvejer faldgruberne.

Dette var, hvad der skete, da en Forbes-bidragyder interviewede Garry Kasparov, der tilsyneladende er en ivrig Bitcoiner.

Skakspilleren har mange titler på sit navn, men en kort historie fra Wikipedia hjælper med at dække dette

Som citeret fra Wikipedia, “Garry Kimovich Kasparov er en russisk skakmestermester, tidligere verdenschackmester, forfatter og politisk aktivist, som mange betragter som den største skakspiller gennem alle tider. Fra 1986 indtil hans pension i 2005 blev Kasparov rangeret som verdens nummer 1 i 225 ud af 228 måneder og 255 måneder samlet for sin karriere. ”

Skaklegenden, der i øjeblikket fungerer som Avasts sikkerhedsambassadør og formand for adskillige menneskerettighedsorganisationer talte med Forbes Roger Huang stort set om behovet for fornyelse af den globale demokratiske frihed og vigtigheden af, at kommende teknologier er i forkant af denne bevægelse.

Det var her han talte om krydset mellem cryptocurrencies og menneskerettigheder

Med en uvildig holdning forklarede Kasparov, at cryptocurrencies ikke er i sig selv dårlige eller gode. I stedet kan de våben til forskellige formål. I hænderne på den forkerte person kan de forårsage skade, men når de anvendes korrekt, er fordelene uendelige. I fortsættelse sagde han, at frygt for de potentielle ulemper ved Cryptocururrency er „overvurderet“.

Ulemperne på den anden side, „giver mulighed for mere personlig kontrol for enkeltpersoner på et tidspunkt, hvor flere og flere af elementerne i vores liv kontrolleres enten af ​​staten, virksomheder eller eksterne partier, der på en eller anden måde kan have en hemmelig dagsorden“ , sagde Kasparov. På en mere personlig note synes skakmesteren at Bitcoin som en decentral teknologi simpelthen er en naturlig reaktion på offentligheden, der har mistet kontrollen over centraliserede institutioner. I det væsentlige mener han cryptocurrencies kan hjælpe med at gendanne kontrollen tilbage til masserne.

Kasparov er meget stor med hensyn til regulering. For at staten fungerer fuldt ud, indrømmer Kasparov, at overtrædelse af privatlivets fred ikke kan fjernes fuldt ud, men han antyder, at ideelle lovgivningsmæssige love kan skabe en gevinst for begge parter. Han henvendte sig også til staten og dens magt til at udstede penge efter vilje og sagde, at tingene er kommet ud af kontrol (tænk inflation), og at investorer er i stort behov for en alternativ metode til bevarelse af formuer mod den skade, inflationen har forårsaget. Igen præsenterede han Bitcoin som den vigtigste løsning.